You are here: Home › Ahli-Lembaga-Pengarah

Menu Pilihan

Aturcara

July - 2021
SunMonTueWedThuFriSat
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Undian

Ahli Lembaga Pengarah

 IR. HJ. MD. YUSOF BIN ISMAIL

thumb_contact-us.jpgMerupakan Pengerusi Lembaga Pengarah dan memiliki syer majoriti syarikat. Beliau mempunyai dua urusniaga lain yang menawarkan kepakaran di dalam senggaraan cermin kapalterbang dan komponen berkaitan (Aircraft Window Specialists) serta menjalankan urusniaga perkhidmatan juru perunding. Beliau berpengalaman luas dalam urusan perniagaan dan memahami keperluan serta sentimen pelanggan-pelanggan.

 BRIG. JEN DATO’ MOHAMAD TAZAAI BIN LOPE-TUDM (Bersara)

thumb_contact-us.jpgMerupakan seorang pegawai kanan Tentera Udara Diraja Malaysia (TUDM) yang telah bersara setelah berkhidmat selama 34 tahun. Sebagai bekas pegawai tentera dan bekas pegawai terkanan kejuruteraan TUDM, beliau mempunyai disiplin yang tinggi dan memahami ertikata keselamatan dan kawalan serta segala keperluan berhubungkait dengan kedua-duanya.

 
MOHD YAZMEEN BIN MD YUSOF

thumb_contact-us.jpgMerupakan lulusan Ijazah Sarjana Muda dalam Perakaunan dari UiTM, dan juga ahli lembaga pengarah kepada beberapa syarikat yang dimiliki oleh Ir. Hj Md Yusof Ismail. Berpengalaman selama 8 tahun dalam bidang pengurusan kewangan syarikat dan pada masa yang sama sedang membuat kursus Perakaunan Professional (ACCA). Seorang yang komited dan teliti dalam pengurusan syarikat.

 
MD ZHAFRAN BIN MD YUSOF

thumb_contact-us.jpgMempunyai pengalaman luas dalam bidang pemasaran dalam perniagaan. Merupakan salah seorang ahli lembaga pengarah dalam syarikat-syarikat lain milik Ir. Hj Md Yusof Ismail.